Dosyaları Kalıcı Olarak Silme

Bildiğiniz gibi kalavyeden "delete" tuşuna basarak sildiğinizi zannettiğiniz dosyalarınız aslında silinmiyor. Dolayısıyla recover yani kurtarma programlarıyla  geri getirebiliyoruz. Bu geri kurtarma işini minimuma indirmek istiyorsanız üst üste yazarak silme yöntemini kullanmanız gerekiyor.  Bir çok program bu işi yapıyor ama bizim için kolay kullanılabilir olması ...

Sponsorlu Bağlantılar

Son Yorumlar

  • Anonim Nebi Garcı

    E-posta gönderildi
  • Anonim murat

    2 ayrı hesap üzerinden denedim gerçekten istenilen kişiye engel koyuyor. mantıken oturum açılmış olması gerekiyor. fakat ben de merak ediyorum siteye nasıl müdahale edildiğini :)
  • Anonim Umut Köse

    Merhabalar, Eklentiyi almak istiyorum bana bir skype adresi vs. verebilir misiniz?
  • Anonim Misafir

    Teshekkurler